Hemsida24 mobil logo lidingö

Kontorsstädning i Stockholm

Vi är specialister på kontorsstädning. Vi städar ert kontor med omsorg och professionalitet. Ni kommer alltid att ha en representativ och välstädad kontorsmiljö, för anställda och kunder.

Vår kontorsstädning kan utföras regelbundet en gång i månaden, en gång i veckan eller en gång om dagen. Hur ofta ni vill att vi städar era kontor avgörs utifrån ert behov. Tänk på att vi också kan anpassa frekvensen på städningen beroende på säsong, om ert behov av städning varierar över året.

När ni anlitar oss får ni alltid en städtjänst som är både prisvärd och anpassad efter era kontor och lokaler. Be oss gärna om en offert, vi vågar lova att ni kommer att bli positivt överraskade. Om ni anlitar Lidingö Hustomte för att sköta om och städa ert kontor får ni alltid ett bra och fast pris, personlig städare och vi har ansvarsförsäkring om något skulle hända.

Om ni har frågor kring våra städtjänster för företag eller är intresserad av att få en kostnadsfri offert på kontorsstädning är ni varmt välkomna att kontakta oss.

Vi erbjuder även flyttstädning, storstädning och trapphusstädning

Kontakta oss för mer info.

Kontakta oss idag!

Klicka på knappen nedan eller ring oss på 0707-83 24 04 för att få en kostnadsfri offert.